ОТВОРЕН НОВОИЗГРАЂЕН ОБЈЕКАТ ЗА ФИЗИКАЛНУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ У РУМИ


На основу планираних пројеката за 2014. годину у Геронтолошком центру „Срем“ у Руми, изграђен је објекат за физикалну рехабилитацију са опремом, проширен и адаптиран радни простор за радноокупациону терапију и реновиран простор у вешерају уз набављање машине за прање и сушење веша. Ове активности су извршене са сопственим средствима Центра у износу око 7.250.000,00 динара и Покрајинског секретаријата за здравство, социјалну политику и демографију са 750.000,00 динара.

Директорка Геронтолошког центра Даница Јеремић је са оправданим поносом говорила о раду Центра и праћењу нивоа подизања здравствене неге њихових корисника, са наговештајем изградње лифта у објекту „А“.

Овом догађају 08.02.2015. године присуствовали су бројни гости: Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, Покрајински секретар за здравство, социјалну политику и демографију Новка Мојић, народни посланици, начелник Сремског управног округа, председници локалних самоуправа из Срема, руководство Центра са сарадницима и корисницима услуга и други.

Захваљујући се на лепом пријему и похваливши организацију, рад и уређен амбијент у Центру, министар Вулин и Покрајинска секретарка Мојић су дали подршку за даље подизање квалитета услуга корисника, како ове тако и других установа овог типа.

 

OTVOREN NOVOIZGRAĐEN OBJEKAT ZA FIZIKALNU REHABILITACIJU U RUMI