OVOG LETA 1000 MLADIH NA VLASINSKOM JEZERU NAJVEĆI FORUM U PRIRODNOM OKRUŽENjU Forum „Vlasina 2016“ U PERIODU OD 24-31 JULA


Na inicijativunekoliko desetina omladinskih i studentskih organizacija, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja organizuje se do sada najveći forum u prirodnom okruženju. Oko 1000 mladih iz čitave Srbije, Republike Srpske, Rusije, regiona i nekoliko eropskih zemalja imaće priliku da razmenjuju svoja iskustva, ideje i projekte iz oblasti razvoja omladinske politike. Kamp se organizuje na Vlasinskom jezeru u periodu od 24-31 jula. Prijave su otvorene na sajtu www.forumvlasina.rsnajkasinije do 20 jula. 2016. godine.

Forum Vlasina ima pre svega edukativni cilj, a potom i društveni. Kao edukativni cilj reč je o motivaciji mladih za preuzimanje aktivne uloge u razvoju lokalne zajednice, podsticanje preduzetničkog duha, kreativnosti kao i upotrebu praktičnih veština u svakodnevnom životu i radu. Pored toga, izuzetno je važna međusobna komunikacija učesnika i njihova mogućnost snalaženja u grupnim aktivnostima. Socijalizacija je veoma bitan društveni činilac i za njihove dalje poslovne uspehe i saradnju, mladi ambiciozni ljudi će imati priliku da na ovom Forumu budu u direktnom kontaktu  sa priznatim i poznatim stručnjacima iz Srbije i regiona.

Forum je osmišljen kao kamp koji je tematski podeljen po modulima, u okviru kojih učesnici sudeluju u interaktivnim radionicama, iz oblasti medija, inovacija, lokalnog aktivizma, preduzentništva, upravljanja projektima, finansija, umetnosti, sporta, kao i iz ekologije i održivog razvoja.

Događaj se realizuje na Vlasinskom jezeru u periodu od 24. do 31. jula.  Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona naše kancelarije 011/4118477 ili videti na FB stranici https://www.facebook.com/omladinskiforumvlasina/?fref=ts

Promo spot Forum Vlasina 2016!

https://www.youtube.com/watch?v=XExkzfbsYbo

Prijavi se preko linka http://www.forumvlasina.rs/signin/user

PRONAĐI SVOJ ŠATOR USPEHA I DOBRO SE ZABAVI!

Forum Vlasina